Osvežujoča poletna solata s sadjem: Okusi narave s sirom in zelišči.

Poletje je čas za lahkotne in osvežujoče obroke, ki nas hladijo in nas napolnijo z energijo. Ena izmed dobrih prigrizkov za vroče poletne dni je solata s sadjem, ki združuje okuse v celoto. Kombinacija paradižnika in jagod, hruške in sira, mandarin in pomaranč skupaj s svežo baziliko, to vse skupaj poskrbi za lahek obrok.

Poletna solata
Vir: Instagram, @plant_romance

Priprava te solate je preprosta, a rezultat je osvežujoč in okusen prigrizek, ki vas bo navdušil s svojo lahkotnostjo in bogatimi aromami. Začnite s pripravo svežih sestavin: narezan paradižnik, sočne jagode, hruške, sir, mandarine, pomaranče in sveža bazilika.

Poletna solata
Vir: Instagram, @plant_romance
Poletna solata
Vir: Instagram, @plant_romance

Paradižnik in jagode bosta solati dodala sladko-kiselkast pridih, hruška in sir pa bosta poskrbela za kremasto teksturo. Mandarine in pomaranče bodo solati dodale še dodaten vitaminski in osvežilni učinek.

Poletna solata
Vir: Instagram, @plant_romance

Ta solata je odlična izbira za kosilo ali večerjo v vročih poletnih dneh. Lahko jo postrežete samostojno ali pa kot prilogo k ribam. Bodite ustvarjalni in prilagodite recept svojim željam in okusu. Dodajte še nekaj oreščkov ali semen za dodaten hrustljav učinek.

 


Zadnje novičke

Prejšnji članekTokrat ni presenetil Borut Pahor, temveč njegov sin Luka
Naslednji članekPartnerka Gorana Dragića je poskrbela, da bodo o njej in njeni obleki govorili še leta