Bež barva je ključna v ženski modi v letošnjem poletju.

Bež barva je že dolgo znana po svoji nežni eleganci, zato ni presenetljivo, da je v ospredju ženske mode tudi letošnje poletje. Priljubljena je zaradi svoje prilagodljivosti, ker se lahko uskladi z različnimi slogi in priložnostmi.

Dan v službi:

Ko gre za poslovno okolje, je pomembno, da izbereš eleganten in urejen videz. Bež barva je odlična izbira za poslovno obleko, saj izžareva prefinjenost. Kombiniraj jo s črnimi ali rjavimi dodatki, kot so torbica, čevlji in pas. Dokončaj videz z minimalističnim nakitom.

Moda v bež barvi
Vir: Instagram

Dan v mestu:

Če se odpravljaš na kosilo s prijatelji, obisk muzeja ali nakupovanje po mestu, je bež barva prav tako odlična izbira. Poskusi kombinirati bež hlače ali krilo s topom ali bluzo v svetlih barvah za svež in sproščen videz.

Moda v bež barvi
Vir: Instagram

Večerni izhod:

Ko se odpravljaš na večerni izhod ali romantično večerjo, je bež barva še vedno odlična izbira. Obleci elegantno obleko ali krilo v bež odtenku, ki bo izžarevalo sofisticiranost in drznost. Zraven izberi modne dodatke, kot so nakit s kristali ali bleščicami, da dodaš pridih glamurja. Za popolno eleganco izberi visoke pete in torbico v kontrastni barvi.

Moda v bež barvi
Vir: Instagram

Popoldanska kava:

Ko se s prijateljico dobiš na popoldanski kavi ali pikniku, je bež barva prav tako primerna. Obleci lahkotno obleko ali tuniko v bež odtenku, ki bo udobna in hkrati šik. Kombiniraj jo s sandali v naravnih barvah in dodaj torbico in sončna očala za sproščen in poleten videz. Lahko pa izbereš popolnoma športen videz, ki je še vedno videti eleganten.

Moda v bež barvi
Vir: Instagram

Bež barva je vsekakor ključna barva letošnjega poletja in z njo lahko ustvariš različne stilske kombinacije za različne priložnosti.


Zadnje novičke

Prejšnji članekMasterChef Slovenija se je šele pričel, ljudje pa že imajo svojega favorita
Naslednji članekJavil se je Matej Zemljič (Skrito v raju) in pokazal, kje ga bomo po novem lahko srečali