Pomlad je čas prebujenja narave in čas, ko se moda prelevi v lahkotne, sveže in igrive stile.

Letošnja sezona ne skopari s pogumnimi barvami in drznimi kombinacijami, med katerimi izstopajo črna, rdeča, bela in temno zelena.

1. ČRNA

Črna barva je klasična, a nikoli ne gre iz mode. Ta pomlad se črna pojavlja v različnih krojih in materialih, od elegantnih večernih oblek do športno-elegatnih usnjenih jaken.

Črna barva
Vir: Instagram

2. RDEČA

Rdeča je barva strasti in energije, ki prinaša toplino v vsako kombinacijo. To pomlad jo lahko vidimo na kratkih krilih, oblekah in bluzah, saj doda živahnost in drznost celotnemu videzu. Usnjeni plašči v temno rdeči barvi so odlična izbira za dodaten poudarek.

Temno rdeča barva
Vir: Instagram

3. BELA

Bela barva je simbol čistosti, ki je vedno priljubljena v pomladnih dneh. Bela krila in hlače so klasična izbira za svež in brezčasen videz. Bela lahko deluje kot osvežujoč kontrast temnejšim odtenkom, zato jo pogosto kombiniramo z usnjenimi gležnarji za popolnoma moderen in urban videz.

Bela barva
Vir: Instagram

4. ZELENA

Zelena barva je povezana z naravo. Letos se pojavlja v različnih odtenkih, od nežne svetlozelene do globoko temnozelene. Usnjeni plašči in gležnarji v zeleni barvi so odlična izbira za ustvarjanje privlačnega in stiliranega videza, ki odseva naravno lepoto in ženstvenost.

Zelena barva
Vir: Instagram

Kratka krila, usnjeni plašči in gležnarji so nepogrešljivi kosi v garderobi sodobne ženske, ki se zaveda svoje moči in lepote.


Zadnje novičke

Prejšnji članekSandra Debelak (Skrito v raju) je veliko več kot samo slovenska igralka
Naslednji članekZaljubljenca, ki sta sodelovala v šovu Super par, pričakujeta dojenčka