Trendovski poročni nohti za poročno sezono 2024 so tukaj!

Tvoj poročni dan je prav poseben trenutek, ko želiš zasijati. Naj ti to uspe vključno z izvirno manikuro na tvojih nohtih. Za leto 2024 so na vrhu seznama trendov beli, svetlo vijolični in svetlo modri odtenki, dopolnjeni z bleščicami, ki bodo tvoje roke naredili prelepe.

1. Beli nohti

Beli nohti so simbol čistosti in eleganco, ki se lepo podajo k vsaki poročni obleki. So klasična izbira, ki nikoli ne gre iz mode. Lahko dodaš bleščice za bolj glamurozen videz.

Poročni nohti, Vir: Instagram, @monika_nails
Poročni nohti, Vir: Instagram, @monika_nails

2. Vijolični nohti

Svetlo vijolični odtenki so idealna izbira za neveste, ki si želijo nekaj drznosti in ekstravagance na svojih nohtih. Ta odtenek ponuja opazen videz, ki bo pritegnil pozornost vseh prisotnih.

Poročni nohti, Vir: Instagram, @monika_nails

3. Modri nohti

Svetlo modri nohti so osvežilen izbor za poročno manikuro. Modra barva simbolizira mir in harmonijo, kar sta idealni lastnosti ravno za tvoj poročni dan. Dodaj nekaj bleščic za sijaj ali pa si omisli poslikavo z rožami.

Poročni nohti, Vir: Instagram, @monika_nails

Tvoji poročni nohti so pomemben del tvoje celotne podobe, zato se prepusti domišljiji, izberi svoje najljubše odtenke in ustvari manikuro, ki bo odsevala tvojo osebnost


Zadnje novičke

Prejšnji članekJana Morelj je s kontroverzno majico povedala vse
Naslednji članekNatalija Verboten je pokazala, v kakšnem stanju sta v resnici z možem