Pica s srcem: Inovativna in zdrava za vaše najdražje.

Pica je ena izmed najljubših jedi širom po svetu, saj ponuja neverjetno kombinacijo okusov in tekstur. Zakaj ne bi presenetili svojih najdražjih s posebno inovativno pico, ki bo narejena v obliki srca in bo obenem tudi zdrava in lahka? S poudarkom na uporabi zelenjave, bo ta posebna pica zagotovo navdušila in poskrbela za zdrav obrok, ki ga boste lahko uživali brez slabe vesti.

Pizza v obliki srca
Vir: Instagram, @the.moodw

Za začetek pripravite sveže testo za pico, lahko uporabite klasični recept ali pa se odločite za polnozrnato moko za dodatno prehransko vrednost. Testo oblikujte v obliko srca. Na testo nanesite paradižnikovo omako ali pesto, nato pa obložite z vašo najljubšo zelenjavo. Za dodatno beljakovino lahko dodate še nekaj koščkov feta sira ali mocarele.

Pizza v obliki srca
Vir: Instagram, the.moodw

Pico pecite v pečici na visoki temperaturi, da se testo zapeče in zelenjava zmehča in zadiši. Ko je pica že skoraj pečena, jo potresite z drobnimi lističi bazilike in kapljico olivnega olja za dodaten okus in aromo. Postrezite jo s solato iz raznolike zelenjave ali svežim sadjem za popolno ravnovesje obroka.

Pizza v obliki srca
Vir: Instagram, the.moodw

S pico v obliki srca boste zagotovo ustvarili nepozaben kulinaričen trenutek za vas in vaše najdražje.


Zadnje novičke

Prejšnji članekJerneja Ropas (Poroka na prvi pogled) je s to izjavo presenetila
Naslednji članekMatej Zemljič (Skrito v raju) se je znašel v takšni zagati