Revija Story poroča, da se je Sanja že v prvem oziroma v drugem letniku srednje šole na ‘štiri oči’ srečala s kajenjem trave. Vendar na srečo, lepa zvezdnica še danes potrka po lesu, ta negativna izkušnja ni imela nobenega vpliva na pevkino prihodnost. Priznala je, da je bilo takrat prvič in zadnjič, da se je srečala z drogo in da ji izkušnja ni bila niti najmanj všeč, saj ji je bilo po tem zelo slabo. Odgovor na vprašanje, zakaj je takrat poskusila drogo, je bil povsem preprost: »Celotna družba je poskusila in sem pač še jaz.« Prav to pa je tudi razlog, zakaj jo na nek način skrbi za današnjo mladino, saj se ji zdi, da je ‘mularija’ za dobro ime v družbi dandanes pripravljena storiti vse.

Zagotovila pa nam je, da je ne glede na mladostniško izkušnjo veliko bolj pridna, kot se o njej šušlja. Pravi, da na zasebnih zabavah, ki se jih sicer ne udeležuje pogosto, z alkoholom nikoli ne pretirava, saj ima težave z želodcem in ji je zelo hitro slabo.

Pogovor o zabavah pa je nanesel na kočljive podrobnosti, na kakšen način se estradniki na takšnih zabavah zabavajo. Sanja je priznala, da ljudje, ki nismo del medijskega življenja, nimamo najmanjšega pojma o stvareh, ki se dogajajo med ‘zvezdami’. Priznala je, da med slavnimi kar mrgoli prepovedanih substanc, med katerimi pa ne manjka niti droge. Povedala je, da se je že tudi sama srečala s primerom, ko so ji kolegi iz sveta slavnih z upanjem, da bo vzela, ponujali drogo. Imen se ni hotela posluževati, toda prepričana je, da je ta oseba med nami vsemi zelo priljubljena. Zaradi svoje lepote in priljubljenosti se je Sanji zgodilo tudi, da so ji ‘samozavestneži’ ponujali seksualne usluge v upanju in optimizmu, da bo lepa misica na takšne poredne reči brez premišljevanja pristala.

Toda Sanja z nasmeškom na ustih poudarja, da se marsikdo o njej pošteno moti in da ni ženska, ki je v javnost prišla s tem, da je dala noge narazen. Poudarila je še, da je na svoj položaj prišla z obilico vloženega truda, kar se ji sedaj tudi obrestuje ter da se takšnim ponudbam samo nasmehne ter jih povsem ignorira. Pravi, da nima časa obremenjevati se s takšnimi nepomembnosti in vsa srečna naznani, da bosta s fantom Danijem kmalu praznovala peto obletnico.


Zadnje novičke

Prejšnji članekParis navdušena nad dojenčico
Naslednji članekScarlett Johansson sovraži diete