Iz prve roke nam je povedala, da takšnih novic, ki temeljijo na natolčevanjih, ne prebira, zato tudi težko komentira. “Po naslovu sodeč, naj bi šlo za nek konec španske romance, kar pa definitivno ni res. Midva sva še vedno presrečna,” je pojasnila pevka, ki se že ta teden res vrača domov. “Čaka me nastop na izboru za Miss Hawaiian Tropic, kjer bom znova presenetila, in moj dragi bo prišel seveda z mano.”

To pa ni edini razlog, zaradi česar se nekdanja Miss Slovenije vrača v deželico na sončni strani Alp. Podjetna in ambiciozna Sanja namreč ustanavlja svojo manekensko šolo, ki bo najprej potekala po osnovnih in srednjih šolah, nato pa na stalni lokaciji v Ljubljani. “Ker sem tudi sama s tečaji hoje po modni pisti in poziranjem začela, verjamem, da je to prava pot. Glede na to, da imam več kot 13 let izkušenj na modnih pistah in sem delala po celem svetu, sem idealen naslov, da puncam omogočim vstop v modne vode,” nam je še za konec zaupala o svojih načrtih.

Seveda bo najbolj obetavnim pomagala tudi pri nadaljnji manekenski karieri s kontakti, ki jih ima, še obljublja lepotička.


Zadnje novičke

Prejšnji članekKatie Holmes se je uprla Tomu
Naslednji članekKristen: Na zabavo gre z umazanimi lasmi