Sanja Grohar je mamica dveh otrok.

Manekenka in vplivnica Sanja Grohar je nedavno razveselila svoje oboževalce s čudovito novico – postala je mama že drugič. Takoj ko je objavila veselo novico na družbenih omrežjih, so ji sledilci hitro čestitali in izrazili veliko navdušenje za to pomembno življenjsko poglavje.

Sanja je znana kot uspešna manekenka, ki je s svojo naravno lepoto in samozavestjo osvojila srca mnogih. V zadnjem času pa je postala tudi vplivna mamica, ki svoje izkušnje in radosti deli s svojo občinstvom na družbenih omrežjih.

Sanja Grohar
Vir: Instagram

Kot vzornica mladim ženskam po vsem svetu, Sanja spodbuja ženske, da sledijo svojim sanjam in hkrati negujejo družinske vrednote. S svojimi objavami in iskrenimi besedami deli svoje izkušnje, izzive in veselje materinstva. Njeno poštenost in iskrenost privlačita številne sledilce, ki se poistovetijo z njenimi zgodbami. Vsake toliko pa se najde kdo, ki javno izkaže svoje ljubosumje do Sanje. Dobila je namreč sporočilo, da je slaba mama. Na kratko je nesramnežu odgovorila, da bi bilo bolje, da bi svojo energijo usmeril drugam. Mi se z njo popolnoma strinjamo.


Zadnje novičke

Prejšnji članekSaša Lendero je sedaj le priznala, da je velikost pomembna
Naslednji članekLepi Afni je mož naredil tole. In to zdaj, ko sta dobila otroka