Lahko za singel Greh v pesku pričakujemo videospot?
SPOTA ZA GREH V PESKU NE BO.TAKO SEM SE ODLOČILA SAMA, KER SI NE ŽELIM DELATI SPOT NA HITRO, KER SE NAM ŽE MALO MUDI, SAJ JE POLETJE KRATKO. MORALI BI GA POSNETI SPOMLADI IN PUSTITI, DA SE ODVRTI SKOZI POLETJE. KER SEM PERFEKCIONISTKA IN SI ŽELIM ZA SPOT VZETI VELIKO ČASA ZATO, DA IZPADE KVALITETEN, SEM SE ODLOČILA, DA BOMO POSNELI KONEC AVGUSTA DRUGI SPOT ZA JESENSKO PESEM ČRNI DEŽ.

Kot vidimo, si zelo zagnana pri svojem delu in vse imamo moč videti. Odskočna deska, da si sedaj tam, kjer si, je bila pravzaprav zmaga na Miss Slovenije. Kdo je bil tisti akter, ki te je nagovoril, da si se sploh prijavila na to tekmovanje?
RES JE. SAMA SEM IMELA ŽELJO ZMAGATI NA MISS ZATO, DA BI DALA SVOJI PEVSKI KARIERI VEČJI “PUSH”, SAJ SEM BILA PEVKA ŽE PRED MISS.

Ime Sanja pravzaprav pomeni sanje. Misliš, da Ti je bilo to ime dano že od nekdaj, kot da ti je usojeno? Ali ime opiše tvoj značaj?
MISLIM, DA ČE BI MI BILO IME AJDA (TUDI O TEM IMENU STA STARŠA PREMLEVALA), NE BI BILA TAKŠNA KOT SEM. MISLIM, DA TE IME ZAZNAMUJE. KER SEM SANJA, RADA SANJAM, VELIKO SANJAM IN SEM SANJAVA.

No, ko že govorimo o sanjarjenju. Kaj si vedno sanjala, da bi postala ali kako si si predstavljala svoje življenje?
VEDNO SEM SANJALA O TEM, DA MI BO USPELO. KO SEM BILA MLAJŠA, SEM SI VEDNO ŽELELA POSTATI MISS, PEVKA ITD. IN SANJE SO SE MI URESNIČILE. KAJ LEPŠEGA SI LAHKO ŠE ŽELIM.

Tvoj prvi poljub. Se ga še spomniš? In kdo je bil ta srečnež?
ZGODIL SE JE PRI 13ih LETIH S TAKRATNIM “FANTOM”. NIČ RESNEGA, SAMO OTROŠKA LJUBEZEN.

Kaj praviš o tem, da lepota in pamet ne gresta skupaj?
TO JE NEUMNO POSPLOŠEVANJE. ČE JE NEKDO LEP, JE LAHKO TUDI PAMETEN IN OBRATNO… TO JE ODVISNO OD POSAMEZNIKA. TAKŠNE IZJAVE SO MI NAJBOLJ BANALNE.

In kaj si misliš o tem, da mora manekenka spati z nekom, da uspe v svojem poklicu?
TISTA, KI NIMA SVOJIH MORALNIH NAČEL BO TO STORILA. MENI JE TO GROZNO. IN NITI SLUČAJNO NE PODPIRAM TEGA.

Kot vidimo si rada spreminjaš svoj stil [kar je značilno za vsako žensko]. Kaj te je pravzaprav napeljalo k temu, ki ga imaš sedaj, t.j. nekakšen Rihanna style. Zakaj pravzaprav ona? S čim te navdihuje? Je mogoče ravno ona tvoja vzornica ali imaš samo rada njen videz?
SEM KOT KAMELEON. RADA SE SPREMINJAM. ČE STE OPAZILI, SEM OD MISS NAPREJ VEDNO MENJALA STIL IN FRIZURE. TO PA ZATO, KER SE HITRO NAVELIČAM ENEGA IN ISTEGA VIDEZA… RIHANNA NI MOJA VZORNICA, SAMO VŠEČ MI JE TO, DA SI UPA, V MARSIČEM SVA SI PODOBNI. TO FRIZURO SEM IMELA ŽE DECEMBRA PA SEM SI ZARADI SPOTA KO SNEŽI DALA PODALJŠKE V LASE. RIHANNA SE JE POSTRIGLA PAR MESECEV KASNEJE, ČE SMO ŽE PRI TEM. SEDAJ, KO JE NAPOČILO POLETJE, SEM SE ZOPET ODLOČILA ZA SPREMEMBO.

Kot lahko vidimo, je poletno vzdušje že pravo in sonce že pošteno pripeka. Si boš tudi sama privoščila kaj počitka? In kakšen kraj si boš izbrala? Pa menda ne boš šla sama tja?
GREM MALO NA NAŠO IN MALO NA TUJO OBALO. MORAM SI SPOČITI, SAJ VELIKO DELAM IN VELIKO PROJEKTOV PRIPRAVLJAM. ZATO MORAM NAPOLNITI SVOJE BATERIJE, SAJ ME AVGUSTA ČAKA NOV PROJEKT IN SNEMANJE SPOTA. NO, SAJ JULIJ TUDI NE BO ČISTO DOPUSTNIŠKI (SMEH).

celoten intervju

Prejšnji članekSalma Hayek kmalu pred oltar
Naslednji članekBen in Matt igrala poker