Snemanje spota je potekalo v Lloret De Maru in založba Clippers, s katero pevka sodeluje, se je odločila, da bo spot preprost, a hkrati še vedno seksi, pravi Sanja, ki ji družbo v spotu delajo štiri plesalke.

“Za spot sem se zelo trudila in moram reči, da sem prav ponosna, saj sem odplesala in se naučila celotno koreografijo. Toliko kot sedaj še nisem plesala (smeh). Koreografija pa je seksi, seveda z okusom.”

Kako pa so jo sprejeli v Španiji?

“Tukaj z menoj delajo s spoštovanjem in me dejansko cenijo kot izvajalko, med drugim tudi za to, ker sem za dve pesmi, ki smo jih posneli, sama naredila melodijo in besedilo. Obe pesmi je založba zelo dobro spejela in so tako navdušeni, da bosta obe na najboljših kompilacijah za diskoteke,” je navdušena Sanja, ki jo je razveselila tudi novica, da so pesem ‘The One’ zavrteli tudi v španskem resničnostnem šovu ‘Fama’.

“Vse se odvija zelo hitro, zelo sem zadovoljna. Pri spotu in tukaj na splošno pa mi zelo pomaga tudi moj fant, s katerim bova v kratkem posnela tudi duet. Trenutno sem v fazi, ko sem zelo zadovoljna in na poslovnem in zasebnem področju,” je za naš portal še razkrila Sanja.


Zadnje novičke

Prejšnji članekJordan Pruitt na maturantskem plesu
Naslednji članekZvezdniški dvoboj: Eva Longoria in Jessica Stroup