Igralka je zvesta New Yorku, prav tako pa tudi njen lik novinarke Carrie Bradshaw, s katerim je postala slavna. Zdi se, da ji odgovarja veliko mesto, kjer lahko kolikor toliko skriva svojo zasebnost.

Priznala je, da ni nikoli razmišljala o tem, da bi zapustila Veliko Jabolko, seveda pa tega ne namerava storiti niti sedaj, saj je srečno poročena z rojenim Newyorčanom Matthewom Broderickom. Verjame, da je Los Angeles mesto, kjer so igralci nenehno oblegani.

»Nikoli nisem bila niti v dilemi: New York ali Los Angeles. Vedno sem imela New York za svoj dom, pa tudi moj mož se je tukaj rodil in tukaj odrasel,« je povedala.

New York ima zanjo eno veliko prednost, in sicer da se igralce ne obravnava kot drugačne od navadnih smrtnikov. Mesto je veliko, ima drugačno energijo in polno drugih interesov, zato ljudi zvezdniki ne privlačijo tako zelo.

Sarah je že 11 let srečno poročena z Matthewom Broderickom, skupaj pa imata tudi 5-letnega sina Jamesa Wilkieja.

Igralko, ki so jo nedavno bralci neke revije razglasili za najmanj seksipilno žensko na svetu, bomo lahko kmalu gledali v filmski različici kultnega »Seksa v mestu«, ki je Sarah prinesel veliko popularnost in številne donosne pogodbe.  


Zadnje novičke

Prejšnji članekMika dobiva grožnje iz strani oboževalcev
Naslednji članekFOTO: Kaj so tokrat zakuhale zvezde?