»Pogosto sem bila v Zagrebu. Pred vojno so se tam snemali mnogi filmi in serije, ker je bilo podnebje dovolj nevtralno, da se je dalo prikazati katerokoli mesto v Evropi. Na Hrvaško me vežejo čudoviti spomini, oboževala sem jo. Bila sem v Zagrebu, Opatiji, Splitu… Hrvaška je sedaj popularna turistična destinacija, še posebej za tiste, ki radi plujejo,« je odkrila zvezdnica filma 'Seks v mestu', Sarah Jessica Parker.

Režiser filma 'Seks v mestu' je napovedal tudi tretje nadaljevanje, ki pa bo v 3D obliki, v katerem bo »nakit letel okrog nas, izmikali se bomo tudi letečim čevljem«. »Ljudje me sprašujejo, če je to resnično življenje. Pravim jim: 'To je film.' Potem me vprašajo, če ženske tudi v resnici govorijo tako in povem jim, da bi, če bi imele scenarista.«

Cynthia Nixon meni, da je »ena izmed čudovitih stvari v 'Seks v mestu' dejstvo, da imajo kljub glamurozni garderobi, ki jo je lepo pogledati, te ženske realne težave,« Kim Cattrall pa dodaja: »Ko smo rušili meje, se tega nismo zavedali. Živimo v moškem svetu. Mislim, da se to ne bo nikoli spremenilo. Vsaj v času mojega življenja ne.«

Vprašanje pa je tudi, če se je Amerika že naveličala 'Seksa v mestu'. Film je namreč precej manj uspešen, kot je bil prvi, ta je namreč v prvem tednu predvajanja zaslužil 56,8 milijonov dolarjev, drugi pa »le« 32,1 milijonov dolarjev.

Dve in pol urni film se niti ni povzpel na prvo mesto glede gledanosti, prehitel ga je animirani film 'Shrek za vedno', ki je na vrhu lestvice že drugi teden zapored.


Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE: Miley še vedno ni prebolela Nicka
Naslednji članekKaty Perry grozi: ‘Seksala bom brez kondomov!’