Deli
Sašo Radej in Tatjana Splichal
Saša Einsiedler, ki je danes (med drugim) certificirana DreamBuilder trenerka, ter prva v tem delu Evrope s certifikatom svetovno znanega Jacka Canfielda, Success Principles, je včeraj skupaj s Snežano Ristić organizirala tiskovno konferenco, na kateri sta predstavili program svoje delavnice 'Misija – USPEH', ki bo potekala od 25. do 27. novembra v Austria Trend Hotelu v Ljubljani.

To, da sta danes poslovno uspešni in osebno uresničeni ženski, pa se ni dogodilo kar tako. Pred tem sta bili deležni pretresljivih življenjskih padcev, ki pa se jih danes ne sramujeta.


Sledil je čustveni padec

Saša je tako pristno, preprosto in brez pretvarjanja, spregovorila o tem, da se je za njeno na videz popolno podobo tv voditeljice, skrivala nesrečna ženska in da sta danes za njo 2 ločitvi, pa vseeno lahko trdi, da je uspešna. Za njo je uspeh tudi njenih 5 otrok, našla pa ga je predvsem v svoji notranjosti. Ganila je z besedami, da je danes človek zares zadovoljen le takrat, ko je hvaležen. To je tisto posebno čustvo, pri katerem se lahko izražajo le dobri občutki in le hvaležnost lahko potem rodi uspehe, ki si jih želimo. Želi poudariti, da smo danes ljudje predvsem preveč obrnjeni k negativnemu in vsemu, kar nas dnevno doleti negativnega, ker so nas tako vzgajali že od malega, in premalo v to, kar imamo dobrega in za kaj smo lahko hvaležni. Danes ni samo poslovna ženska, ampak tudi mama petih otrok, partnerica, gospodinja… ki živi svoje sanje in je že na novo zaljubljena kar 3 leta.


Saša in Snježana sta poudarili, da sta hvaležnost in osredotočenost na pozitivne plati svojega življenja osnova za dvig sebe na višje frekvence. Z delavnico želita pokazati, da je v življenju mogoče popolnoma vse, če si to res želiš.

Karte za vikend delavnico “Misija – USPEH”  so še na voljo – kupite jih lahko na: http://snjezanaristic.si.

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.