Pevka Saša Lendero nas s svojim glasom razvaja že vse od leta 1997, ko je posnela svojo prvo pesem z naslovom Skupaj midva. Vse od takrat je njena glasbena pot strmo rasla in danes velja za eno najboljših pevk pri nas.

A kot kaže, je čas za spremembe v njenem življenju. Njen Miha je namreč veliko v tujini njen avto pa žal ni več primeren za njene potrebe. Priznala je, da je čas za slovo. Takole je zapisala:
“Zadnje mesece sem bila nekako, bolj kot ne, brez avtomobila. Miha je veliko v tujini, jaz pa sem morala vedno bolj pogosto na nastope ali sestanke z avtkom, ki je bil prvotno namenjen za v trgovino, šolo ali na bližnje pokopališče. Moj majceni Smartek se je sicer vsakokrat potrudil, a Mursko soboto ali Maribor sva običajno dosegla precej utrujena in kar malo prestrašena od velike in hitre avtoceste 😉. Zato sem zdaj zelo vesela in vznemirjena, saj bom kmalu spoznala svojega novega gentlemana na štirih kolesih, ki me bo vozil varno in udobno… in, moram priznati – meni so všeč malo večji fantje! 🤩😂 @acsubelj že pripravlja novega moškega v mojem življenju… oblačijo ga v nalepke, da bo še bolj privlačen… Jaz pa koooomaj čakam, da ga spoznam in bom spet varna na svojih poteh. 🙏💕”

Vir: Instagram

Še malo in bo spoznala svoj novi avto.


Zadnje novičke

Prejšnji članekNina Radi: končno se lahko veseli tudi ona, sreča je nepopisna
Naslednji članekDanašnja oddaja Sanjski moški bo poskrbela za strah, žalost in presenečenja