Ena najboljših pevk pri nas Saša Landero je z ganljivim sporočilom voščila svojemu očetu za rojstni dan.

Ob fotografiji, ki jo je delila z nami, je zapisala takole: “Danes praznuje moj dragi oči!
Pred štiriinsedemdesetimi leti se je na Brezovici rodil droben, temen, samosvoj in pogumen fantek. Poln vragolij in neskončne domišljije. Odrastel je in nekega večera na stopnišču svojih prijateljev zagledal mojo mami. Zgodilo se je v trenutku! Vedel je – vedno pove! Njegovo srce jo je prepoznalo v enem samem hipu. Dejstvo, da je mami potrebovala nekaj trenutkov več, ga ni niti malo odvrnilo ali prestrašilo. Za ljubezen je potreben pogum in moj oči ga je imel. In vero in odločitev. … In rodila se je ljubezen.
Kmalu sem prišla k njima še jaz – močno in neprestano jokajoč kradljivec noči, ki sta ga občudujoče gledala in si ga stiskala na srce. Skupaj sta preživela več, kot 50 let.
Tako zelo, zelo sem hvaležna in vesela, da ga imam! Vedno me je hrabril, me vzpodbujal in bil razumevajoč do vseh situacij, tudi če me je vanje spravila moja nepremišljenost ali trma. V njegovo naročje lahko prinesem solze, razočaranje, bolečino. Vedno je tukaj zame. Ni potrebe, da kaj skrivam, saj vem, kako me ima rad in, da je to ljubezen, ki me vzame celo – z vsem, kar sem. Njegovo prepričanje, da so največje bogastvo v življenju ljudje in odnosi, raste naprej v meni. Nikoli ne bom prenehala verjeti v to! Vse, kar lahko kupi denar je lepo in prijetno in vznemirljivo… a hkrati je to tudi samo tisto, kar imajo lahko prav vsi, ki imajo denar. Kupljene stvari… Midva pa občudujeva tiste, ki se rodijo v srcu!
Oči moj dragi! Hvala za tvojo toplino, podporo, razumevanje, nočna čakanja, vzpodbude, čudovite spomine, ki jih še vedno ustvarjava. Hvala za pomoč, pogum, za tvojo Darjo, za smeh, objeme… hvala za vse! Bodi zdrav in bodi še dolgo z mano! Veš, kaj vse lepega naju še čaka! Rada te imam! Močno, močno!❤️”

Vir: Instagram

Kaj pravite, sta si podobna?


Zadnje novičke

Prejšnji članekGoran Dragić v družbi družine žari. Poglejte, kako velika sta že njegova otroka
Naslednji članekLepa Afna je kljub nosečnosti obula visoke pete in odšla sem