Savina Atai pridno piše svojo knjigo, ki bo zagotovo med knjižnimi uspešnicami. A tudi ona rabi počitek, zato jo je, kot se je izrazila sama, njen partner Giorgios “ugrabil” izpred računalnika, kjer je presedela že 50 dni v izolaciji.

PREBERITE TUDI: Zaljubljena Savina Atai objavila vročo fotografijo

To niso počitnice

Zakonca se nahajata na Kreti, kjer jima pravzaprav popolnoma nič ne manjka. Imata zmenek, zajtrk in plavanje vse v enem, potem pa nazaj, je napisala priljubljena Savina pod objavo na svojem Facebook profilu.

 

View this post on Instagram

 

OCTOBER IN CRETE☀️? 3 v 1…tole niso počitnice,Giorgos me je ‘ugrabil’ stran od mojega računalnika,imava naenkrat: 1. zmenek, 2. zajtrk in 3. plavanje…potem pa hop nazaj.☺️TO SOBOTO,odpira vrata vpisa najbolj sladka in bogata šola na svetu 5 ŽENSK V MENI-Lifting Zlatih Tigric. ?? Začnemo 11.11.!? Eno leto najboljšega in najbolj praktičnega programa nas čaka,z vrhunskimi gostujočimi učitelji iz celega sveta. Kakšna imena pridejo!!! To nedeljo,7. Oktober ob 20ih imamo FB V ŽIVO,pa povem VSE o šoli,ki je lani spremenila življenje več kot 1000 Ženskam,letos gremo pa še globlje.???? Kot otroček se veselim. Več kot 50 dni sem že v delovni izolaciji: šola+knjiga…in zdaj komaj čakam,da pokažem vse,kar sem pripravila zate!?????????? #5womenwithinme #onlinescool #fblive #crete

A post shared by SAVINA ATAI (@savinaatai) on

PREBERITE TUDI: Savina Atai pokazala novega družinskega člana

 


Zadnje novičke

Prejšnji članekRowan Atkinson se vrača kot tajni agent
Naslednji članekIvjana Banić: “Obstaja poseben krog pekla za tiste, ki obsojajo dojenje v javnosti.”