Savina Atai, mojstrica joge obraza, superživil in nutricionistka, o kateri smo poročali, da ima trenutno težave s svojim podjetjem, v katerem je solastnica, veliko časa preživi pri svojem zaročencu na Kreti.

Tam pa je v petek doživela nekaj nadvse neprijetnega. Ko se je vračala iz kotička, kjer meditira, je opazila, da jo zasleduje nek nepoznan moški.

"To je bilo prvič, da sem se v vseh teh letih na Kreti počutila neprijetno, tukaj se izjemno spoštuje ženske in je sicer zelo, zelo varno. Ustavila sem se z namenom, da me moški prehiti. A je tudi on postal in se začel drgniti po mednožju," je izdala.

K sreči se je vse končalo dobro. "Giorgos se je tako postavil zame in me zavaroval, ter me naučil pomembne lekcije o tem, kako dragocene smo ženske. Delim jo s tabo, ker se mi zdi, da se vse velikokrat znajedemo ob podobnih situacijah, ko so naše meje prestopljene, pa ne vemo kako ravnati in kako narobe je, ko se nas ne spoštuje," pa je še zapisala.

Tu si lahko preberete njen celoten opis pripetljaja in kako jo je – kot pravi sama – njen moški 1000% zaščitil in ji pokazal, da smo ženske svete …

 

KAKO ME JE MOJ MOŠKI SPOMNIL,DA SMO ŽENSKE SVETE IN ME 1000% ZAŠČITIL?! Čuden in pretresljiv dogodek se mi je zgodil vč…

Posted by Savina Atai on Saturday, April 9, 2016


Zadnje novičke

Prejšnji članekJadranko iz Big Brotherja osrečuje njen Marko
Naslednji članekOPA! Ne moreš verjeti, za koga je Meghan napisala pesem!?