Savinina pot do telesnega in čustvenega zdravja je bila dolga in polna preprek:
"Če pogledam v svojo zgodovino dobrih 10 let nazaj, do mojega preboja – kakšna žalost. V zgodnjih dvajsetih bi morala prekipevati od zdravja in energije, počutila pa sem se, kot bi jih imela krepko čez 80. Tako ali tako sem bila vse otroštvo bolna: prezgodaj rojena, nebogljena, skoraj umrla ob rojstvu zaradi hude zastrupitve mame, veliko po bolnišnicah. Potem je sledila huda prometna nesreča. Hoteli so mi odrezati nogo, križnica je bila zdrobljena, živčevje v nogi uničeno."

Svoje je dodal tudi življenjski slog, v katerega je bila kot otrok prisiljena zaradi mame: "Pa čedalje bolj so se začele kazati negativne posledice dejstva, da sem v času odraščanja (pod prisilo mame) na strogih veganskih, presnih in makrobiotičnih dietah, brez beljakovin in maščob."

Savinina najstniška leta so zaznamovale neprestane bolečine v križnici, prekratka noga, išiasi, nezmožnost ukvarjanja s katerim koli športom. Trpela je zaradi kroničnih angin, visoke vročine, angin, sledili so kar trije kolapsi imunskega sistema. Čustveno so jo prizadeli tudi smrt bratca, zlorabe in hudi psihični stresi. Mama jo je poskusila zdraviti na vse mogoče alternativne načine, ko se je preselila k očetu pa jo je v roke vzela uradna medicina, ki je njeno zdravje le še poslabšala.

Zato se je odločila, da bo svoje zdravje vzela v svoje roke in od alternativnih znanj, ki se jih je naučila na potovanjih z mamo, brezkompromisno ločila zrnje od plev in potegnila ven vse biserčke: "To me je vodilo k jogi obraza (vzela sem kredit, da sem šla na izobraževanje v Ameriko), k napredni medicini, k superživilom, ki so se že tisočletja uporabljala v starodavnih medicinah, zdaj pa so dobila potrditve mnogih znanstvenih raziskav."

Danes je Savina zdrava, zahvaljujoč bioritemski uri, s superživilom, jogi obraza in drugim metodam, ki jih deli s svojimi sledilkami v okviru brezplačne akcije 100% MOJ Reset.

 


Zadnje novičke

Prejšnji članekSimon Cowell mu je dal zeleno luč za samostojne projekte!
Naslednji članekSMEŠNO! Justin Bieber se smeji na svoj račun!