Ko je našla 9 let staro fotografijo sebe, je Savina skoraj potočila solze, saj je bila na fotografijah, posnetih junija 2006, žalostna in 'ranjena'.

Fotografiji je primerjala s svojim sedanjim videzom in razlika je precej očitna. Njen selfie, ki ga je naredila nekaj dni nazaj, je bil narejen po čisto prekratki noči, ko zaradi dela ni veliko spala in tik preden je skočila v taksi. Slikala se je, da bi njen Giorgos videl, da nosi verižico, ki jo ji je podaril takoj, ko sta se spoznala.

Ob tem je Savina ugotovila kakšna je sprememba njenega videza. "Joga obraza mi še zdaleč ni dala samo bolj polnih ličk, odprtega pogleda, mi spremenila fizionomijo obraza, zbrisala gubice na čelu in okoli oči – dala mi je MENE! Odprla me je, da sem lahko zaživela, sprejela darila življenja in zacvetela," je izdala.

Mnogi bi rekli, kaj delajo ličila in da danes pač ni popolnoma naravna. In kaj pravi Savina? Na posnetkih izpred 9-ih let ima puder, na današnjih slikah pa ima namazane le trepalnice in nosi rdečilo za ustnice. "Zobki-prevleke so tudi edina umetna stvar na meni. Prsi so itak naravne, na obrazu je pa vse še bolj itak naravno."


Zadnje novičke

Prejšnji članekKAJ!? Ariana Grande in Nathan Sykes še vedno v stiku?!
Naslednji članekVIDEO! Čakali smo jo dolgo časa in potem nam pokaže tole!