Včeraj je Savina Atai, slovenska mojstrica obrazne joge in znana osebnost, ki že nekaj časa živi na Novi Zelandiji, na družbenem omrežju Instagram javila, da je preminula njena draga babica Mici, ki se je borila z zahrbtno boleznijo. Namenila ji je obširen zapis:

“ANGEL, KI OBOŽUJE KRIŽANKE 💓
Moja ljubljena, prijazna babica “Mama Mici”, danes si postala angel. Na dan, ki je bil nekoč državni praznik. Hvala, ker si nam dala čas za slovo. Hvala, ker si se borila proti vsem možnostim, da bi bila čudežno odpuščena iz bolnišnice. Hvala, ker si mojemu očetu dala priložnost, da te objame in pove, kako te imamo radi in koliko nas je pošiljalo ljubeče in zdravilne misli. Tebi – našu trmasti 93-letnici.

Na moj 40. rojstni dan si imela celo dovolj moči, da si, tako kot vsako leto doslej, iz torbice vzela 50 EUR in mi jih namenila. Oče jih vedno pospravi v ločen predal denarnice, da se ne pomešajo s preostankom njegovega denarja, pa tudi jaz, ko mi jih da. Zame so sveti in z njimi vedno kupim nekaj, kar me bo za vedno spominjalo na babico.

Mama Mici, mojemu očetu si rekla, da bi se morala imeti lepo in uživati ​​- tudi ko te ne bo več – in naj izkoristi vsako priložnost, da ostane v stiku z mano, tudi če sem na drugem koncu sveta.”

Celoten zapis si lahko preberete v njeni objavi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SAVINA ATAI (@savinaatai)

Prejšnji članekPoglejte, kako čudovit par sta Klemen Slakonja in njegova Mojca
Naslednji članekUauuu! Poglejte, kako je videti Severina