Helena Blagne, slovenska glasbena diva, ki je svoje oboževalce že večkrat navdušila ne le s svojim glasom, temveč tudi s svojim raziskovalnim duhom, nadaljuje svojo eksotično avanturo po Aziji.

Potovanje Helene Blagne se je začelo v Singapurju, od koder je odpotovala na že znano destinacijo – rajski Phuket na Tajskem, kjer je bila že leta prej. Svojo pot je nadaljevala v Avstralijo, kjer se je slikala pred ikonično opero, ki je priljubljena točka za fotografiranje med turisti.

Sedaj pa se zdi, da se Helena nahaja v srcu Tajske, v Bangkoku, kjer je obiskala enega od tamkajšnjih čudovitih budističnih templjev. Slike in vtisi s potovanja, ki jih deli s svojimi sledilci, pričajo o njeni ljubezni do raziskovanja novih kultur in krajev.

Helena se nahaja v budističnem templju na Tajskem. Vir: Instagram
Helena se nahaja v budističnem templju na Tajskem. Vir: Instagram

A kljub vsem tem izjemnim dogodivščinam njeno dolgotrajno potovanje postavlja vprašanje: kdaj se bo, če sploh, vrnila v Slovenijo? Glede na to, da Helena uživa v potovanjih in je na poti že kar nekaj časa, se mnogi sprašujejo, ali bo Slovenija kmalu ponovno lahko pozdravila svojo glasbeno zvezdo doma.


Zadnje novičke

Prejšnji članekČe ste računali na Evo Boto, boste razočarani
Naslednji članekKaskaderka Tjaša Perko je odšla daleč stran