Klemen Lopatič, ki se je slovenski javnosti predstavil v šovu Kmetija: Nov začetek, se je preko medijev hvalil, da je Avstriji posnel pornič. Premiera naj bi se zgodila 25. januarja v avtrijskem Gradcu. Po Klemnovih besedah naj bi se je udeležilo okoli 600 ljudi, vključno z avstrijskimi novinarji. Nad njegovim porničem naj bi bili Avstrijci navdušeni.

Njegovo hvalisanje se je zdelo novinarjem Slovenskih novic sumljivo, saj gre za popolnega novinca v svetu pornoindustrije. Zato so ga poprosili za fotografijo, ki bi dokazala, da bil film dejansko posnet. Klemen je omenjenemu časopisu čez nekaj dni poslal sumljivo fotografijo, na kateri ni videti njegovega obraza. Tudi samo ozadje fotografije se nikakor ni ujemalo z njegovimi opisi filma, ki naj bi bil zasnovan na podlagi resničnostnega šova. Klemen se na prošnjo, da medijem pošlje DVD filma ni odzval.

V njegovo zgodbo močno dvomijo tudi Klemnovi sotekmovalci Denis Toplak, Matej Rupar in Leon Kotnik. Denis je povedal, da tudi Klemnovi prijatelji, ki so bili na njegovi rojstnodnevni zabavi, ne verjamejo njegovi zgodbi.

Miha Kavčič Klemnovo širokoustenje v medijih poskuša razumeti, saj je imel Klemen težko otroštvo in zdaj morda išče pozornost.


Zadnje novičke

Prejšnji članekNEZADOVOLJEN: Zvezdnik Somraka: ”Ne vem, kaj sem sploh mislil…”
Naslednji članekFOTO! Justin skupaj s Carly snema njen videospot!