Zadnje čase so bile govorice o ločitvi vse glasnejše, Katy pa je možu zabrusila, da bo odšla svojo pot. Kot kaže se bo to tudi zares zgodilo, saj je njen, za zdaj še vedno, soprog Russell Brand priznal, da se razhajata. 36-letnik je za ločitev zaprosil v Los Angelesu in pojasnil, da gre za nepremostljive razlike, v uradni izjavi za javnost pa je dejal: ' Žal s Katy končujeva najin zakon. Vedno jo bom oboževal in vem, da bova ostala prijatelja.'

Vrhovno sodišče v Los Angelesu medijem ni želelo zaupati uradnega datuma ločitve, vendar pa je povsem jasno, da v njuni zvezi že dolgo škripa. Katy in Russell sta par postala leta 2009, oktobra 2010 sta si privoščila romantično poroko v Indiji in svet navduševala s svojim, na videz, zanimivim in popolnim zakonom. Russell je vsem razlagal, da je presrečen, ker se je ob Katy končno ustalil, nato pa so stvari šle le še navzdol. Zalotili so ga z neznano blondinko, menda pa naj bi se s Katy zaradi njene zaposlenosti čedalje manj videvala.

Čeprav sta se še pred kratkim smejala govoricam o razhodu, pa je bil ta smeh očitno grenak, saj je sedaj njunega zakona zares konec.


Zadnje novičke

Prejšnji članekOpa! Vanessa in Austin: Seksi igro sta si privoščila kar ob bazenu
Naslednji članekŠok! Justin Bieber: Najbolj precenjen zvezdnik leta 2011?!