Deli
www.index.hr

Po tem, ko se je soproga Johnny Deppa v vojaških opravah slikala za francosko izdajo Voguea, je brazilska lepotica dobila ponudbo za tovrstno slikanje za mehiški in korejski Vogue.
Za obe izdaji je manekenko posnel fotograf Nino Munoz, obleke pa so produkt domišljije oblikovalcev Ralpha Laurena in Jeana Paula Gaultierja.

29-letna mamica se je po porodu, po vzoru seksi Heidi Klum, v rekordnem času vrnila na modne piste in navdušila s svojo poporodno postavo. Za svoje telo je med nosečnostjo skrbela s kung-fujem in s tečaji joge, ki jih je obiskovala trikrat tedensko.
"Mislim, da se večina nosečnic odloči, da bodo 9 mesecev kante za smeti," je brez milosti izjavila Brazilka, ki je sina Benjamina Bradyja povila na začetku decembra 2009.

Nedavno je priznala tudi, da ji je sin življenje obnil na glavo in ji obogatil vsakdan, zato si vsekakor želi še več otrok.

"Rada bi imela veliko otrok. Me sploh ne briga, če bo to pokvarilo mojo postavo. Seveda otrok ne pomeni tega, da zapuščam svet mode in modne piste. Vsekakor se ne bom odrekla svoji karieri supermodela. Bom pa malo stopila na zavoro, saj želim čim več časa preživeti s sinom. Ljubezen, ki jo čutim do njega je nepopisna. Vse kar si sedaj v življenju želim je to, da bom dobra mama. Želim ga vzgojiti v poštenega človeka, mu vcepiti prave vrednote."

loading ...

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.