26-letna pevka Selena Gomez se zadnja leta skriva pred mediji in se le redko pojavi na družabnih dogodkih in v javnosti. Za umik iz medijev se je odločila, zaradi osebnih težav in pretresov, ki jo pestijo zadnje čase.

Udeležila se je festivala

Za namene promocije njenega novega filma, pa se je morala udeležiti filmskega festivala v Cannesu, ki je tudi letos privabil številne hollywoodske zvezdnike. Igrala je namreč v filmu ‘The Dead Don’t Die’, ki so ga tam premierno zavrteli. To je njena prva filmska vloga od leta 2016.

Gomezova ima na Instagramu več kot 150 milijonov sledilcev, vendar z njimi deli veliko manj trenutkov iz življenja, kot drugi zvezdniki, zato se je porajalo vprašanje, zakaj je temu tako. Gomezova je odgovorila: “Svet preživlja veliko. Moja generacija in družbeni mediji, to je grozno. Straši me, ko vidim, kako zelo so mlade punce in fantje izpostavljeni. Ne zavedajo se tega. Menim, da je zagotovo nevarno. Ljudje včasih niti ne dobijo pravih informacij. Mislim, da je nemogoče, da bi bili varni. Hvaležna sem, da imam profil, vendar ne objavljam nepomembnih fotografij.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

PREBERITE TUDI: To je Selenin odziv na novico o zaroki Justina 


Zadnje novičke

Prejšnji članekTakšna je bila Helena Blagne pred 30 leti
Naslednji članekIryna Osypenko spet skupaj z bivšim možem Matjažem Nemcem? To je njena izjava …