Deli

Na lepotnem izboru so pretekli konec tedna okronali novo mis Universe Slovenije. Emina Ekić je hkrati tudi sestra tekmovalke v The Biggest Loser Slovenija Indire Ekić.

Lanska zmagovalka Lucija Potočnik je preteklo soboto krono mis Universe Slovenije predala svoji naslednici Emini Ekić s Ptuja. Žirija ji je ob bok postavila še prvo spremljevalko, prav tako 22-letno Arielo Mandelc iz Bistrice pri Tržiču, ter drugo spremljevalko, Celjanko Vanesso Preložnik.
Medtem ko se je nova mis Emina v finalu borila za laskavi naziv, pa se je njena sestra Indira že začela potiti v hiši šova The Biggest Loser Slovenija, saj ima za razliko od sestre težave s prekomerno telesno težo.

Za Indiro je bila glavna motivacija za prijavo na tekmovalni šov The Biggest Loser Slovenija to, da jo je fant zapustil z besedami, da zanj ni več fizično privlačna. To označuje kot najbolj žalosten trenutek v svojem življenju. Zdaj si želi pred televizijskimi kamerami izklesati svojo postavo in postati nova in samozavestna oseba, ki bo nosila kratka krila in se sprehodila pred nekdanjim fantom ter mu pokazala, kaj je izgubil.

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.