Deli

Prijatelja Severina in Goran Karan sta združila moči in v okviru muzikala Naša bila štorija za naslovno pesem Sta je svit posnela ganljiv spot.

“Severina je vrhunska scenska osebnost, prekrasna ženska ter za povrh razburljiva in čudovita sodelavka,” je na snemanju povedal Goran Karan. Snemanje videa je namreč dolgotrajno delo, ki zahteva številne ponovitve, tako da se pogosto zgodi, da čustva postanejo žrtve iskanja popolnega kadra. Zahvaljujoč režiserju Darku Drinovcu, ki ima energičnost in entuziazem, sta s Severino resnično uživala v snemanju. “Ta izkušnja je bila sveža in posebna v vsakem trenutku in detajlu. Ljubezen in počitek,” je zahtevno snemanje pokomentiral pevec.

Severina, ki je že ob prvem poslušanju pesmi zajokala, pa je dodala, da bi pesem ‘Sta’ je svit’ lahko bila del katerega koli Disneyevega animiranega filma. Lepa, enostavna, čustvena, pesem za vedno.

Prepričani smo, da bodo igralci muzikala Naša bila štorija uživali tudi v gledališki uprizoritvi pesmi, ki jo bomo v Sloveniji doživeli, 27. oktobra v dvorani Tivoli in 3. novembra v dvorani Tabor v Mariboru.

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.