Pred začetkom koncertne promocije albuma ‘Zdravo Marijo’ se je Severina ustavila v rodnem Splitu in v intervjuju za ‘Slobodno Dalmacijo’ odkrila zanimive reči. Ta vikend bo skočila do Barcelone na koncert Brucea Springsteena. Namesto odgovora na vprašanje, če se ima za balkansko Madonno, je uporabila citat Gorana Bregovića: »Ni pomembno kaj se piše, samo objavite lepo sliko.«

Severina se ima za vernico, a se ji to ne zdi tako pomembno. »Ne mislim, da je biti vernik moralna kategorija nekega človeka. Ljudje se delijo na dobre ali slabe in ne na vernike ali nevernike,« je izjavila.

Zaradi posvojitve treh otrok ji je všeč Angelina Jolie, še bolj pa Brad Pitt. »Z Bradom bi takoj posvojila deset otrok,« je povedala v smehu.

Na vprašanje o novih igralskih vlogah je Seve spet odgovorila v smehu, da trenutno dela na otroku, zato za igranje nima časa. Šala ali ne, v vsaki je nekaj resnice in zato bi se morda dalo zaključiti, da najbolj poznani hrvaški pevki biološka ura že tiktaka, saj otroka omenja neprenehoma.

Prejšnji članekFergie v muzikalu ‘Nine’
Naslednji članekFOTO: Lindsay in Sam sta par!