Od kje takšna čustva male Sie?

Tudi Jani Jugovic (Cool fotr) je preizkusil, kaj pomeni jeza lastnega otroka. Čeprav Sia verjetno ni bila v resnici močno jezna.

“Je rekla, da je jezna name. Zakaj?! Zato ker ji ne dovolim, čisto vseh kamnov pojest. Ne vem, kaj ima to obsesijo s kamni, dejansko ga pobere, te pogleda, vtakne v usta, se nasmeji in pobegne. To ji je največji žur. Pa smo že šli čez to, zdaj pa spet. Pa ne bi rekel, če bi jo stradal doma ali pa kaj takega, jo hranimo, po predpisih. Dobi celih 5 obrokov na dan, je mogoč premalo? Ker men se zdi, da poje dosti, tudi glih pri suhcih glih ni. Ne vem no, upam, da to čimprej mine,” je na facebook zapisal Jani.

Je rekla, da je jezna name. Zakaj?! Zato ker ji ne dovolim, čist vse kamne pojest. Ne vem kaj ima to obsesijo s kamni,…

Gepostet von Cool Fotr am Montag, 6. November 2017

Ena izmed sledilk priljubljene družine je podala zanimivo mnenje. “Če se vsakič prav nasmeji in pobegne, zna bit iskanje pozornosti. Ker je seveda zabavno, ko more ati za njo letet. Otroci imajo 100 in en način za iskanje pozornosti pri starših. Sigurno ni lačna.” K temu pa je seveda dodala, da s tem ne misli, da se ji ne posvečajo dovolj, samo da je le-to še dodatno iskanje pozornosti staršev. Kar pa je zdaj, ko je v družini še en dojenček, še toliko bolj verjetno.

So tudi vaši najmlajši kdaj jezni na vas?


© Članek je avtorsko delo portala www.tocnoto.si. Kopiranje in reproduciranje brez pisnega dovoljenja je prepovedano.

Zadnje novičke

Prejšnji članekVroča slovenska akrobata zakurila Hrvaško
Naslednji članekNa voljo že napovednik za Petdeset odtenkov svobode