Ekipa ljubiteljev živali, ki krmari s portalom TočnoTo, portalom o vrtu, domu in idejah za lahkotnejše življenje 1001ideja ter humoristično obarvanim portalom ROFL, ki skupaj presežejo več milijonov branj na mesec, je nekega vročega poletnega dne ugotovila, da na slovenskem spletnem prostoru nekaj manjka.

Ob velikem številu spletnih novičarskih portalov z raznovrstno vsebino smo pogrešali takšnega, ki je v celoti namenjen hišnim ljubljenčkom in živalim na splošno. Časopis, ki informira o zdravju in negi živali, ki lastnike in ljubitelje nauči nekaj novega, jim podaja zanimivo vsebino, pove kakšno dobro šalo ali pokaže video o pripetljajih kosmatincev in perjadi, ki nas velikokrat iz srca nasmejijo.

Iz želje po takšnem portalu in ljubezni do živali je nastal Zvitorep.

Kaj je Zvitorep?

Zvitorep je spletni časopis, namenjen živalim. Tistim, ki se pustijo čohati na domačem kavču, tistim, ki miroljubno plavajo v akvarijih, tistim, ki na prostranih travnikih malicajo, tistim, ki se skrivajo pred človekom po deblih in tistim, ki še iščejo svoj srčen dom pri prijaznih ljudeh.

A ker živali ne znajo brati, je portal pravzaprav namenjen njihovim lastnikom, simpatizerjem, ljubiteljem.

Bogata vsebina

Vsebina, ki jo bomo pripravljali za vas, bo obsegala vse spektre življenja živali. Poskrbeli bomo za kvalitetne nasvete o prehrani, negi in skrbi za hišne ljubljenčke in živali s kmetije. Pisali bomo o pravilni skrbi in obnašanju do živali, ki prosto živijo v naravi. Dotaknili se bomo zanimivih dejstev in aktualnih zadev o živalskih vrstah, manjkalo ne bo niti humorja in lahkotnih vsebin za krajšanje časa.

Nismo pozabili niti na vaše ljubljenčke, dragi bralci. V rubriki ‘Moj Zvitorep’ boste lahko svojemu ljubljenčku namenili 5 minut slave in vse odrske luči preusmerili vanj.

Vsi so dobrodošli, mucka Berta, pes Fredi, žaba Helga … veseli bomo tudi kakšne fotografije ali videa suhe južine Toneta, ki se je v vašem domu utaboril in postal vaš prijatelj. Saj smo vendar ljubitelji živali in pri nas so vse živali cenjene. Iz njih bomo naredili zvezde!

Iščejo dom

Ker je problematika brezdomnih živali v Sloveniji velika in zavetišča pokajo po šivih, smo odprli tudi rubriko ‘Iščem dom‘. V njej boste objavljali oglase najdenčkov, ki ste jih vzeli v svoje zavetje in jim želite najti dom. Tudi živali iz zavetišč bomo predstavljali. Iz srčne želje, da najdejo svoj pravi dom in roko, ki jih bo hranila ter božala vsak dan.

Tu smo za živali,
tu smo za ljubitelje živali.

Spremljajte nas, sledite nam na družbenih omrežjih, prijavite se na naše novičke, da ne zamudite poučnih, humornih, lahkotnih vsebin iz kraljestva živali. Morda pa prav pri nas spoznate vašega naslednjega najboljšega prijatelja.


Zadnje novičke

Prejšnji članekUAUUU! Poglejte, v kakšnem raju uživa Natka Geržina (Power Dancers)
Naslednji članekJoker Out so odpovedali koncert, razlog za to pa je zelo zaskrbljujoč