Dolgo časa ena najbolje varovanih in atraktivnih skrivnosti na svetu, misterioznost templja Shaolin, katerega je znameniti National Geographic označil kot vrhunec mojstrstva obvladovanja svojega telesa, duha, energije in borilnih veščin kung fuja, v sklopu velike svetovne turneje ob 25. obletnici, s predstavo Shaolin Kung Fu, prihaja v Slovenijo.

Dih jemajoča atrakcija z več kot 5 milijoni obiskovalcev v 6000 predstavah, ki širom sveta že 25 let navdušuje občinstvo, bo v sklopu velike jubilejne svetovne turneje na ogled tudi slovenskemu občinstvu v nedeljo, 22. marca 2020, ob 18. uri v ljubljanski Hali Tivoli, kjer se bodo predstavili najboljši kitajski mojstri in menihi templja Shaolin.

Predstava je primerna za vse, tako družine z otroki, kot tudi tiste, ki se navdušujejo nad borilnimi veščinami, taj čijem, či gongom, energijo, samozdravljenjem, duhovnostjo in meditacijo. V njej boste spoznali vrhunske, resnično dih jemajoče telesne vaje, ki izgledajo že skoraj nadnaravno, a so popolnoma resnične. Tako boste med drugim videli prizore, kot so: razbijanje kamnitih plošč in železnih palic z glavo, lebdenje telesa na ostrih sulicah in žebljih, premikanje predmetov z lastno energijo, nastavljanje ostrih sulic na vrat, neverjetni met igle skozi stekleno ploščo ter česa vsega je zmožno telo 80. letnega starostnika in 7. letnega  otroka in številne druge atrakcije.


© Članek je avtorsko delo portala www.tocnoto.si. Kopiranje in reproduciranje brez pisnega dovoljenja je prepovedano.
Prejšnji članekTo je oseba, ki jo je Bradley Cooper peljal na prireditev
Naslednji članekBajaga i Instruktori decembra v Ljubljani