Po lanskoletnih hitrejših ritmih ‘Hej Hej‘, ter pomladni pesmi ‘Mesto želja‘, za katero so posneli tudi video v središču Ljubljane, je po prelomnici skupine Lombardo, prišel čas za novi singel – ‘Sam‘, s spodbudnim besedilom. 

Pred izidom nove pesmi pa je avtor besedila in glasbe, Nejc Lombardo, stopil v novo in najtežjo službo do zdaj – starševstvo: "Komad sem napisal ob pomembni prelomnici v življenju, katera mi je dala cel kup pozitivne energije in elana za naprej. Sam komad je pozitivno naravnan in govori o sami borbi skozi življenje: kako se življenje spreminja in razvija, ter kako je vse lažje ko si še otrok. Gotovo si je marsikdo med nami že zaželel da bi se lahko vrnil tja vsaj za 5 minut, brez skrbi, brez položnic, brez vsakodnevnih tegob … skratka tja, kjer ni življenja iz rok v usta."

Aranžma za pesem je naredil Željko Mladenovič, sokrivec velike poletne uspešnice ‘Moj je svet (Ove Godine), ki je v zgolj štirih mesecih presegla milijon ogledov! Kitare, ki jih slišite v pesmi pa je odigral Miha Meglič.


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO! Izbrali so slovenske angelčke
Naslednji članekJustin Bieber: Nikogar ni oklical za nasedlega kita!