Mnogi ne vedo, kako blizu prezgodnjemu koncu je bila po odhodu nekdanje pevke Nine skupina Tabu. Po razočaranju, dolgih pogovorih, težkih odločitvah in menjavi v prvih bojnih vrstah so se fantje in dekle vrnili na sceno z zrelim albumom, ki je navdušil tako kritike kot poslušalce in ga kljub nekoliko bolj umirjenim ritmom mnogi uvrščajo med najboljše albume leta.

Ravno zato nam Tabujevci predstavljajo nov singel 'Poljubljena', za katerega člani benda trdijo, da jim na albumu pomeni največ. Kljub temu, da ga je tekstopisec Izi namenil kot poročno darilo svoji ženi (tako je, že drugi Tabujevec se je opogumil z "da"), nosi globjo simboliko novega začetka, samozavesti in predanosti skupini. Počutijo se močnejše kot kdajkoli prej in hkrati priznavajo, da so 'poljubljeni', hvaležni, da jim je dano, da lahko že več kot 12 let osrečujejo oboževalce, še najbolj pa drug drugega.

Hkrati s singlom bo izšel tudi live posnetek 'Poljubljene', ki napoveduje skorajšnji izid DVD-ja z otvoritvenega koncerta februarja v Kinu Šiška, ki jih je pomlajene znova izstrelil na slovenske odre.


© Članek je avtorsko delo portala www.tocnoto.si. Kopiranje in reproduciranje brez pisnega dovoljenja je prepovedano.
Prejšnji članekVictoria Beckham: Tom in Katie sta bolj zanimiva od naju z Davidom
Naslednji članekJordin Sparks: Upa na veliko prodajo parfuma!