Zahvaljujoč nedavni odločitvi kalifornijskega vrhovnega sodišča, s katerim je zavrnilo zakon, ki preprečuje istospolne poroke, so se hollywoodske zvezde nekoliko ‘sprostile’. Tisti, za katere se že leta šušlja, da imajo istospolna nagnjenja, so se kar naenkrat čutili pozvane, da to tudi javno priznajo.
Če je istospolna nagnjenost nekoč ogrožala kariero, je danes povsem drugače in je priznanje le-te lepa priložnost za promocijo v medijih.

21-letna Lindsay Lohan, ki je nekoč moške menjala kot spodnje perilo, se v zadnjem času ne loči od svoje spremljevalke Samanthe. Čas bo pokazal ali gre zares ali pa le za kratkotrajni eksperiment, a ne glede na vse, je ljubimkanje s Samantho Lindsay ponovno izstrelilo na naslovnice vseh svetovnih medijev, na katerih je tako rada videna.

Pred desetimi leti, ko je Ellen DeGeneres v svojem TV showu Ellen priznala, da ima rada dekleta, je sprožila val zgražanja in obsojanja. Hajka je šla tako daleč, da nekatere TV postaje niso želele prikazati sporne oddaje. Danes je povsem drugače! Ellen bo slike s svoje poroke, namesto da bi jih prodala, podarila vsem zainteresiranim, saj s tem želi, kot sama pravi, prispevati k ‘normalizaciji’ istospolnih porok.


Zadnje novičke

Prejšnji članekGovori se …
Naslednji članekOtroški zvezdniki, ki (ni)so opravili zrelostni izpit 2. del