Problematika prostoživečih psov in prepolnih zavetišč ni aktualna samo v Sloveniji, ampak po vsem svetu. Ozaveščanje, da je bolje vzeti kužka iz zavetišča kot ga kupiti, podpirajo tudi mnogi slavni. Kužki iz zavetišča so znani kot ljubeči in hvaležni prijatelji. Svoje štirinožne prijatelje so tako posvojili Zac Efron, Amanda Seyfried, Chris Evans in drugi.

Zac Efron je pred kratkim objavil na Instagramu, da je posvojil psa z imenom MACA, ki naj bi bil evtanaziran, če se v kratkem ne bi pojavil lastnik zanj.

zac efron
Zac Efron/Instagram

Amanda Seyfried je leto dni nazaj posvojila kužka po imenu Finn, ki ji od takrat zvesto stoji ob strani. Skupaj obiskujeta tudi dogodke za posvojitev živali.

amanda-seyfried

 

Priljubljen Avenger Chris Evans je preprosto zaljubljen v živali. Med snemanjem zadnjega filma so enega izmed kadrov posneli v zavetišču za živali, kjer je slavni igralec spoznal Dodgerja in ga seveda odpeljal v svoj novi dom.

 

Olivia Wilde in njen mož sta Elvisa posvojila iz zavetišča v juliju 2017.

Slavni

 

Še ena ljubezen, ki se je rodila med snemanjem. Igralec Gerard Butler je med snemanjem filma v Bolgariji opazil potepuškega psa, takoj je vedel, da mora malega kosmatinca odnesti domov.

 

PUSTITE KOMENTAR

Vpišite komenetar
Vpišite svoje ime