Ko se bodo temperature drug teden malo spustile, bo spet čas za toplejša oblačila.

Z enostavnimi kosi in pametno kombinacijo oblačil lahko ustvariš popoln videz. Za prihajajoči teden priporočamo kombinacijo nežnih pomladnih barv in toplih materialov. Eden izmed ključnih kosov garderobe za takšne dneve je lahka pomladna jakna ali blazer, ki je hkrati modni in funkcionalen dodatek. Izberi takšno v nevtralni ali pastelni barvi, ki se bo lepo ujemala s preostalimi kosi.

Pomladni stil
Vir: Instagram, @pachiccci

Za spodnji del svetujemo udobne kavbojke. Klasične kavbojke so vedno dobra izbira, lahko pa se odločiš tudi za hlače v širokem kroju ali hlače z visokim pasom.

Pomladni stil
Vir: Instagram, @pachiccci

Pri vrhnjem delu oblačil lahko kombiniraš lahke bluze ali puloverje v pastelnih tonih. Nežna barvna paleta bo poskrbela za svež in pomladen videz, hkrati pa ti bo topel material nudil udobje. Dodaj kakšen modni dodatek, kot je na primer kapa ali nakit, ki bo dopolnil celoten videz.

Pomladni stil
Vir: Instagram, @pachiccci

Glede obutve lahko izbereš gležnjarje ali čevlje s peto, ki bodo tvojemu outfitu dodali še malce elegance. Izberi takšne čevlje, v katerih se dobro počutiš.

Pomladni stil
Vir: Instagram, @pachiccci

S pravilno izbranimi kosi in kombinacijami lahko ustvariš popoln pomladni stil, ki je topel, moden in udoben hkrati. Zato izkoristi prihajajoči teden za eksperimentiranje s svojim stilom in se do konca poslovi od hladnih dni.


Zadnje novičke

Prejšnji članekAnika Horvat nas je presenetila, tega res nismo pričakovali!
Naslednji članekPostava stilistke Metke Albreht nam je vzela dih