Druga avdicijska oddaja Slovenija ima talent je postregla z mnogimi zanimivostmi in oblikovanimi talenti. Branko je spet postal takšen, kot smo ga vajeni – strog, zdolgočasen in neučakan pri nastopih talentov, ki se niso odrezali najboljše. A je tudi on šokiral s podelitvijo zlatega gumba.

Na oder je prišla ‘drag kraljica’ Jenna D., ki je priznala, da ji je ravno Branko od vseh žirantov najbolj všeč. Upala je le, da med njenim nastopom ne bo zapustil dvorane. Zapela je pesem Can’t take my eyes off you, ki je bila namenjena ravno njemu. Čeprav smo čez cel nastop čakali, da bo pritisnil rdeči gumb, se to ni zgodilo. Ravno obratno, nad njenim pogumom in odločnostjo je bil tako navdušen, da je pritisnil zlati gumb. Gledalci so bili ogorčeni.

Vir: Voyo.si
“Kva pa je to, Branko?????  to ti je talent?? Neee. To ti je zlati gumb?? Wtf? Ne gledam več. Sama propaganda za…
In zakaj Tamii nisi dal zlatega gumba ali temu 14letniku? Skratka bolano.”
“Ok tole je pa res čisto zgrešeno.tole je za zlati gumb?
Priznam pogum je priti in pokazati to kar si.brez sramu-to spoštujem. Ker tudi nimam probleme s tem kaj je kdo. Sprejemam vse ljudi.
Ampak zlati gumb si pa zasluži marsikdo drug!”
“Jaz sem danes videla 3, ki bi si po moje zaslužili zlati gumb: Punca, ki je plesala na zavesi, predzadnji nastop (14 letni deček plesalec) in zadnja 13- letna deklica.”
To so le trije izmed komentarjev na družbenih omrežjih, ki se z odločitvijo Branka ne strinjajo in menijo, da si Jenna ni zaslužila zlatega gumba.
Kaj menite vi?

 

 


Zadnje novičke

Prejšnji članekKraljica Elizabeta zapravlja milijone za zaščito sina, obtoženega posilstva in družinskega ugleda
Naslednji članekJanez Janša: “S svojimi neprecenljivimi izkušnjami in znanjem ste pomemben del naše družbe”