Šef Russo je bil doslej štirikrat nominiran za najprestižnejšo ameriško nagrado s področja gastronomije, nagrado Jamesa Bearda, letos pa je bil omenjen na slavnem seznamu 100 najboljših restavracij, jedi in kuharjev kulinarične revije Saveur. Je lastnik in glavni kuhar v restavraciji, ki zagovarja načelo lokalno pridelane hrane in obsega tudi tržnico, ter član svetovalne delovne skupine za organsko hrano v Minnesoti.
Šefinja Parsons ima svojo kmetijo in je strastna zagovornica tradicionalne ameriške hrane, pridelane po načelu trajnostnega razvoja. V svoji restavraciji uporablja samo hrano, pridelano v oddaljenosti največ 100 milj od mesta Charlotte, kjer živi. Od skromnih začetkov s stojnico s hrano je bila leta 2011 imenovana za gostinko leta v Severni Karolini, lani pa izbrana za ameriško zeleno podjetnico leta.
Kulinarično potovanje po Sloveniji se bo pričelo že v aprilu, maja pa boste na svoj račun prišli tudi gledalci POP TV.
Zadnje novičke
- Rebeka Dremelj se je bala za svoji hčeri
- Je prav da Tanja Žagar to počne na skrivaj?
- Zala Djurić je pokazala, kako je videti v resnici
- Tara Zupančič ima novega in pravi, da je bila to najboljša odločitev
- Igralec Domen Valič je izdal, v katero znano voditeljico je bil zelo zaljubljen
- Jerneja Ropas (poroka na prvi pogled) je lagala
- Rok Piletič je nad samim dogajanjem močno presenečen, tega resnično ni pričakoval
- Raay in Marjetka Vovk sta jo prosila, da jima plača kredit