Pevka, manekenka in podjetnica je s svojim partnerjem že dvajset let. Kako jima uspeva?

“20 let sva skupaj! In še vedno se iz tedna v teden zagotovo najde kdo, ki mi postavi vprašanje, kako nama je s Sandijem uspelo toliko časa ostati skupaj. Ko pa je na medijski sceni toliko ločitev. Verjamem, da obstaja recept za srečno zvezo in imam srečo, da sva ga midva (očitno) odkrila,” je na facebooku zapisala Rebeka Dremelj. Kakšen pa je?

20 let sva skupaj! In še vedno se Iz tedna v teden zagotovo najde kdo, ki mi postavi vprašanje, kako nama je s Sandijem…

Gepostet von REBEKA DREMELJ am Dienstag, 28. November 2017

Na svojem blogu Nepremagljiva je vse razložila. Do ugotovitev pa je prišla tudi z Mileno Svetlin, doktorantko zakonske in družinske terapije. Najbolj pomembni parametri so iskrenost, komunikacija, dejstvo, da se par ne prepira za vsako stvar, kompromisi in glasno izražanje želja. V blogu je razložila tudi razvoj njunega razmerja in podrobnosti teh parametrov.

“Kadar imam PMS ali zoprn dan je sicer zelo težko, da jih Sandi ne bi slišal za kakšno malenkost, ampak na splošno se držim pravila, da obstajajo stvari, za katere se je vredno prepirati in takšne, ki se pač ne bodo nikoli spremenile,” pravi Rebeka, ki dodaja še: “In, če želiš, da zadeve funkcionirajo, moraš kdaj tudi popustiti, sprejeti, da ne bo vse tako kot sem si zamislila. Življenje pred nas postavlja izzive in življenje z gospodom Popolnežem bi bilo čisto dolgočasno ;).”

Prejšnji članekTakšno je božično drevo Melanie Trump
Naslednji članekZnano je, kdaj se bosta poročila princ Harry in Meghan Markle