Letošnja zima res ni prijazna za izvedbe smučarskih tekmovanj, a kot verjetno veste, je športna ekipa radia Hit vedno pripravljena dati vse od sebe, da ji uspe. In tudi tokrat smo kljub »spomladanskim« razmeram uspeli pripraviti drugo veleslalomsko dirko za Rauch Hit pokal, ki je tudi edini veleslalomski pokal v Sloveniji.

FIS poligon pred Hotelom Arena je bil dobro pripravljen že pred tedni, ko so ob vznožju Pohorja tekmovale najboljše smučarke na svetu, tokrat so ga pripravili za smučarje rekreativce. Drugi letošnji veleslalom  je na Štajersko privabil 140 smučarjev iz vse Slovenije. Proga je sicer marsikomu zagrenila dan, a je na srečo ves dan sijalo sonce, ki je hitro pregnalo jezo precejšnjega števila tekmovalcev, ki do cilja niso uspeli priti.

Zelo radi pa se v družbi navdušenih smučarjev pomerijo tudi Hitovci, eden boljših je Gašper Zaviršek, ki je v mladih letih celo treniral smučanje, bil je član državne smučarske reprezentance in tri  leta tudi  demonstrator  Demo teama Slovenije. Gašper se še vedno rad postavi na smuči, še raje pa svetuje drugim. 

Pravijo, da je Gašper podoben Bradu Pittu, z novim stilom (bradico) bi pa lahko rekli, da je precej podoben tudi legendi hrvaške estrade, Gibonniju, kajneč 

Naslednja, tretja dirka za Rauch Hit pokal bo  v soboto, 10. februarja, na Krvavcu. Pridite!


Zadnje novičke

Prejšnji članekTočnoTO zvezda dneva – 28.01.2008 FOTO
Naslednji članekTočnoTO bikini dneva – 28.01.2008