Meghan Markle se sooča z tragično izgubo v svoji družini. Po vseh turbolentnih stvareh, ki jih je doživela v zadnjem času, se je sedaj še ovila v črnino.

Stric Mike Markle je umrl po dolgi in hudi bolezni. Neimenovani vir v izjavi za The Sun trdi, da je 82-letnik umrl po bitki s Parkinsonovo boleznijo. Isti mediji so poročali, da Mike ni nikoli srečal princa Harryja in je upal, da bo imel priložnost, vendar je dejal, da je zelo ponosen na Meghan.

“Ne bi lagal, če bi rekel, da je ponosen nanjo, čeprav se ni pogosto strinjal s tem, kako se sooča z nekaterimi stvarmi. Rekel bi, da je bila vsa družina ponosna nanjo in da je bil ponosen, da je bil v družini, ki je dobila princa,” pravi vir in nadaljuje:” Mike je bil ljubek, nežen, čudovit starec. Vedno je bil vesel, ko je vprašal za Meghan, toda kadarkoli se je s kom pogovarjal, je večinoma želel govoriti o svoji pokojni ženi – tako jo je imel rad. Po smrti svoje žene se je preselil v prikolico in živel zelo skromno.

Mimogrede, Mike je bil prvi, ki je Meghan pomagal najti službo. S svojim vplivom ji je zagotovil prestižno prakso na ameriškem veleposlaništvu v Argentini, ko je bila stara 20 let, medtem ko je še vedno razmišljala o karieri v mednarodnih odnosih. Po navedbah vira je Meghan Mikeova smrt zelo prizadela in obžaluje, da ga ni še zadnjič obiskala in objela.


Zadnje novičke

Prejšnji članekPoglejte, kako Lea Sirk uživa v domačem bazenu
Naslednji članekInja Zalta je navdušila s to fotografijo