Simpatična 24-letna slovenska smučarka Ana Bucik bo v novo sezono stopila popolnoma prenovljena.

Ana je že nekaj let članica slovenske ženske članske reprezentance, z leti pa se v njej tudi vse bolj uveljavlja. Z dobrimi uspehi pa v karieri pridejo tudi nove priložnosti. Za eno izmed njih so se odločili tudi v slovenskem podjetju Lisca, saj so postali novi Anini pokrovitelji. Ob tem pa se seveda postavlja vprašanje, če bo Ana od zdaj naprej navduševala tudi v spodnjem perilu.

Ostaja skrivnostna 

“Perilo bo zagotovo vedno z mano … Pod kavbojkami, kombinezonom in ostalo športno opremo, saj se v njem počutim super. Samozavestno. Zadovoljno,” pravi Ana. K temu pa je dodala, da želi, da njeno spodnje perilo ostane njena skrivnost. Zagotovo pa si tako vodstvo podjetja kot tudi številni oboževalci želijo, da bi se 179 cm visoka smučarka premislila in presenetila tudi v ženstvenem perilu. Ana je namreč nekaj fotografij v športnem perilu že posnela.

Za zdaj pa se simpatična smučarka aktivno pripravlja na novo, olimpijsko sezono. “To je moja prva olimpijska sezona in se je zato še toliko bolj veselim. Sicer se pripravljamo enako, kot vsa ostala leta, saj je vsaka tekma Svetovnega pokala zame zelo pomembna. Moje želje so zagotovo narediti korak naprej v primerjavi z lansko sezono. Želela bi si dodati veleslalom in na tem ogromno delam, v slalomu pa si želim približati tako imenovani slalomski eliti,” še dodaja Bucikova.


Zadnje novičke

Prejšnji članekAna Vurcer stopa tudi na samostojno pot
Naslednji članekUmrl je legendarni Hugh Hefner