Res nima sreče v ljubezni.

Priljubljena ameriška smučarka Lindsey Vonn je zopet ostala samska. Čeprav je z zdaj že nekdanjim fantom na družbenih omrežjih ustvarjala sliko popolne ljubezni, pa vse ni bilo rožnato.

Lindsey Vonn je kljub številnim poškodbam ena izmed najuspešnejših svetovnih smučark v vsej zgodovini. Manj srečna pa je v zasebnem življenju. Kaj pomenijo vse trofeje, če ob sebi nimaš tiste osebe, ki te brezpogojno podpira? Z dolgoletnim partnerjem Thomasom Vonnom se je poročila leta 2007. Ta odločitev pa je očitno uničila njune odnose, saj sta se že čez 4 leta ločila. Leto kasneje je začela hoditi leta 2012, a sta se prijateljsko razšla leta 2015. Kasneje je oznanila, da je v razmerju z igralcem ameriškega nogometa Kenanom Smithom, a je zdaj tudi tega konec.

Kaj se je zgodilo? 

“Razšla sta se v prijateljskem duhu, prijateljstvo nameravata ohraniti. Lindsey se zdaj osredotoča le na treniranje za prihajajoče olimpijske igre. Za več mesecev pa tudi zapušča državo, saj je pred njo tekmovalna sezona,” so povedali njeni predstavniki za javnost.


Zadnje novičke

Prejšnji članekSaša Lendero je ”padla not”
Naslednji članekZvezdnik Ene žlahtne štorije tega preprosto ne razume