Deli

Prva oddaja druge sezone Zvezde plešejo se je odvila minulo nedeljo in plesalci zdaj že pridno vadijo korake za drugo oddajo, ki bo to nedeljo.

Prvi vtisi …

Ste vedeli, da je sodnica Nika Ambrožič Urbas v prvi oddaji blestela v lastni kreaciji? “Občutki po prvi oddaji so fantastični. Sezona se je začela energično, zelo pozitivno in občutek imam, da smo vsi bolj zagnani, da bi radi dali več od sebe. Začeli smo v obetavni noti,” je povedala po oddaji.

O svojih nikizmih na družbenih omrežjih pa pravi: “Omembe nikizmov mi laskajo, ampak seveda upam, da so pozitivni komentarji.”

Glavni sodnik Andrej Škufca je po oddaji povedal: “Moji prvi občutki so zelo pozitivni, saj vem, kako sem se počutil lani po prvi oddaji. Ni primerjave. Letos smo bili veliko bolj sproščeni, utečeni in med nami je dobra komunikacija. Plesni pari so bili bolj uravnoteženi kot lani, saj je bilo manj odstopanj v plus in minus. Bili so tudi bolj pripravljeni kot lani.”

O napovedih o prvi sodniški desetki: “Tega pa res ne morem napovedati, ampak mislim, da nas čaka super sezona, saj so bili že današnji nastavki dobri.”

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.