Zakaj so se odločile za ta korak? "Ker v prihodnosti z njimi nismo več našle skupnih interesov in ambicij," nam je povedala zdaj že bivša zajčica Špela.

Tako so se brhke mladenke osamosvojile in začele z novim projektom: svojo agencijo vrhunskih deklet. Mlada skupina izkušenih deklet pod okriljem Doroteje Premužič in Nina Denkovskega predstavljajo največje dosežke na slovenskih tleh.

Dekleta, ki so medijsko prepoznavne, preko izborov Miss Slovenije, Miss Universe, Miss Hawaiian Tropic, Miss Alpe Adria in zdaj že bivše Playboy zajčice, po novem slišijo na ime Diamantke.

Skupino sestavljajo Katja Litrop, Špela Jereb, Tjaša resnik, Aida Muratovič, Katarina Benček, Karmen Klinc, Iva Štefanič, Edvina Vukalič, Polona Golob in Nataša Gavranič. In kakšna je njihova prednost pred ostalimi dekleti? "Odlikuje  nas profesionalnost, prijaznost, lepota in razgledanost. Smo in bomo ostale obraz najprestižnejših dogodkov v Sloveniji. Diamantke so enostavno tisto, kar si vi in dogodki v Sloveniji zaslužijo – najboljše," nam je zaupala šefica Doroteja, lepa spremljevalka raperja Trkaja.

Spletna stran www.diamond.si, kjer izveste vse ostale podrobnosti o dekletih, bo online od jutri dalje.


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO Prsata Heidi Montag: Buče uporabila kot bujno oprsje
Naslednji članekBig brother slavnih: Nana in Gena ne zdržita več in načrtujeta seks