Dejan Krajnc je skoraj deset let ustvarjal in gradil glasbeno zgodbo z narodnozabavnim ansamblom Poskočni muzikantje, s katerimi se je sedaj prijateljsko razšel.

Dejan je novico, da zapušča Poskočne delil na Instagramu, kjer je sledilcem sporočil, da ostaja naprej v glasbi in se podaja na samostojno glasbeno pot pod imenom Dejan dogaja in napovedal, da kmalu prihaja njegova nova pesem. Takole je zapisal: “Prihaja DEJAN DOGAJA! ?⁣ Po skoraj desetih letih zakjučujem eno najlepših poglavji moje glasbene kariere. Zapuščam Poskočne, vendar ostajam na poti, ki mi je bila namenjena. ❤️⁣
⁣Edina stalnica v življenju so namreč spremembe in prišel je čas, da tudi sam stopim korak bližje svojim sanjam. Poskočni bodo vedno eno izmed pomembnejših poglavji moje glasbene poti. Z njimi sem spoznal, kaj si v življenju želim, sedaj pa sem pripravljen na novo zgodbo – svojo zgodbo.⁣ Razšli smo se z lepimi in iskrenimi željami za naš jutri in to je vse, kar šteje. Sedaj je čas za nove zmage in nove izzive.?⁣ Ostajam v glasbi. To je moje poslanstvo in to delam s srcem. ?⁣ Zato prihaja DEJAN DOGAJA – moje novo umetniško ime. ?⁣ Zakaj Dejan Dogaja? Ker predstavlja to, kar jaz sem. ??⁣ Enostavno — vedno mi dogaja. ?⁣ Svojo prvo pesem, bom v svet poslal že zelo kmalu. O njej pa naj povem samo, da je NENORMALNO LEPA. ?⁣ Obljubljam vam, da se bomo še veliko videli, še več pa slišali! ?⁣” Srečno na novi poti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dejan Krajnc (@dejan_krajnc)

Prejšnji članekNova drama v življenju LADY GAGA: “Bori se za življenje”
Naslednji članekUAU! Poglejte, kako seksi sestro ima Franko Bajc