Revija Story poroča, da je pred smrtjo pustil sporočilo, da če bi se mu kaj zgodilo, naj nikar ne žalujejo za njim, saj je živel polno življenje. Ob tem njegovem sporočilu se poraja vprašanje, ali je slutil, da bo umrl. Njegova smrt je bila za vse njegove bližnje veliko presenečenje, saj je bil vedno poln energije ter živel zdravo življenje.

Usodni dogodek se je zgodil na poroki v Lipici, ko mu je po nastopu zastalo srce. Tisti, ki s bili v zadnjem trenutku z njim, so povedali, da se je vse zgodilo zelo hitro, da ga je zmanjkalo v trenutku in da ni čutil nobenih bolečin. Zato pa toliko večjo bolečino čutijo njegovi bližnji, ki niso mogli dojeti, da ga ni več med njimi.

Ko je Korado klical Brendijevo ženo Danico, da je pevec umrl, najprej sploh ni mogla dojeti, šele potem je spoznala, kaj ji prijatelj sploh želi povedati. Njegova smrt je bila zanjo veliko presenečenje, vendar se tolaži s tem, da je umrl točno tako, kot si je žele- na odru. Glasba je bila njegovo življenje in z njo je svoje bivanje na svetu tudi končal. Čeprav bo za njim ostala velika praznina, za njim ostajajo njegove pesmi, ki so izhajale iz njega in njegovega srca.


Zadnje novičke

Prejšnji članekŠOK: Cory Monteith iz Glee je bil drogeraš!
Naslednji članekFOTO: Ashley Olsen: Naokrog se sprehaja kar z mokrimi lasmi