Mariah Yeaters, za katero smo že včeraj poročali, da trdi, da ima 3-mesečnega sinčka z Justinom Bieberjem, je na kalifornijskem sodišču povedala, zakaj meni, da je Justin oče in podrobnosti so prišle v javnost!

25. oktobra 2010 bi ji naj Justin, za katerega se nam zdi, da se je začel mučiti z visokimi toni, v Staples Centru v Kaliforniji v zaodrju rekel za seks, sama pa je privolila, ker gre pač za Justina Bieberja.

»Takoj je bilo jasno, da se obojestransko privlačiva in začela sva se poljubljati.«

Povedal bi ji naj tudi, da bo to zanj prvi spolni odnos!

»Ko sem kasneje ugotovila, da sem noseča z Justinovim otrokom, sem ga poskušala kontaktirati preko njegovih predstavnikov, a me ni nihče nikoli poklical nazaj. 6. julija 2011 sem rodila fantka. To je bilo natanko 36 tednov in dva dni po spolnem odnosu z Justinom Bieberjem… Glede na čas in ker ni nikakršne možnosti, da bi bila noseča s katerim drugim moškim, ker nisem imela z nobenim spolnega odnosa, je oče Justin. Verjamem v to.«

Sami priznamo, da v zgodbo ne verjamemo. In zato se sprašujemo, kaj sploh je s tem dekletom? Saj se vendarle zaveda, da bo test očetovstva dokazal, kdo je oče, kajne?!

Nekaj ur kasneje je Justin, ki bo nastopil na MTV podelitvi nagrad, twittal in se očitno obregnil na te govorice: »Ignoriral bom govorice… in se osredotočil na to, kaj je res. Na to, da lahko s tem, kar imam rad, pomagam. Sodite me po moji glasbi! Vse vas imam rad!«

Neverjetno podporo so mu izkazali tudi na Twitterju, saj so njegovi oboževalci temo 'Belieberji verjamejo v Justina' naredili za trendno ter mu s tem dokazali, da mu verjamejo.

V galeriji pa si oglej slike domnevne mame Justinovega otroka.

Verjameš Justinu (ki ga lahko tukaj povabiš v Slovenijo), da ni oče? Lajkaj!


Zadnje novičke

Prejšnji članekMichelle Williams: V spomin na Heatha Ladgerja ostaja kratkolaska
Naslednji članekPonižana Kelly Osbourne: Zaročenec jo je varal s transvestitom