Kot poroča 'Radaronline', je razmerje med Justinom Bieberjem in Seleno Gomez končano!

Justinovo 8-mesečno dekle bi ga naj zapustilo, ko je na dan prišel škandal, da je imel v zaodrju svojega koncerta nezaščiten spolni odnos, katerega posledica je otrok, čeprav je Justin to že zanikal.

Vir blizu Jelene bi naj za 'Radaronline' povedal: »Selena je razmerje končala nenadoma. Novico mu je sporočila v 24 urah, ko se je izvedelo za govorice, da je oče.«

Vir je še dodal, da je Selena, ki bo morda v novem filmu z Vanesso Hudgens in Emmo Roberts, naletela na veliko neodobravanje njegove ekipe, ki hoče, da ostane z njim.

»Njegova ekipa poskuša popraviti škodo in jo poskuša prepričati, naj bo z njim še vsaj nekaj tednov, ker jih skrbi, da bo njun razhod videti kot dokaz, da se je med Justinom in žensko, ki je vložila pritožbo, da je oče njenega otroka, res nekaj zgodilo.«

Vir je še izdal: »Justin je Seleni ponavljal, da govorice preprosto niso resnične.«

No, govorice bi že naj bile zanikane, saj je Justin, ki je nedavno pokazal bradavičko in trebušne mišice, svojim prijateljem zagotovil, da sta še vedno skupaj, Selena, ki zna pokazati svoje čare, je državo zapustila zaradi tega, ker jo na Irskem čaka vodenje evropskih MTV nagrad, sicer pa trdno podpira svojega fanta.

Lepo!

Si vesel/a, da sta še kljub škandalu skupaj? Lajkaj!


Zadnje novičke

Prejšnji članekVečno šarmantni Richard Gere: 62-letnik še vedno izgleda super!
Naslednji članekISKRENO Daša Hrvatič: Za njo obstaja samo Rajko!