Pred časom smo poročali o tem, da naj bi bil Jani Pavec na robu bankrota, kar pa za naš portal ni ne potrdil ne zanikal. 
Sedaj je na uredništvo Slovenskih novic prispelo pismo očeta nekdanje pevke Vesne Kociper, ki je bila s skupino le nekaj mesecev, ter naj bi jo zapustila zaradi nosečnosti. Dekletov oče jim je ogorčeno zapisal, da njegova hči sploh ni noseča, da gre za izmišljotino, ter da je Jani Pavec svoje pevke plačeval z drobižem.

Zgodba pa se še bolj zapleta, saj so v uredništvu kontaktirali Vesno, ta pa je odvrnila, da o zasebnosti noče razpravljati in zato nosečnosti ne bo potrdila, niti je zanikala, drži pa, da ji Jani dolguje še nekaj denarja. Vesnin oče Franci je šokirano razkril, da naj bi ji šef Atomikov zaenkrat dal le 130 eurov, vendar ji menda dolguje precej več.
Še vedno pa na denar menda čaka tudi Mateja Vuk-Tejči, ki je za skupino pela kar štiri leta in je po telefonu sarkastično dodala, da je očitno velika optimistka, saj še vedno upa, da bo po dveh letih dobila denar.

Kot kaže, pa je Vesna bolj odločna, saj je razkrila, da sta z Janijem baje že določila datum, do katerega ji mora nakazati denar, drugače se bo odločila za tožbo.

No, vsaka zgodba ima dve plati, počakajmo, kako se bo tale razpletla.


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO Vsa seksi dekleta slavljenca Leonarda DiCapria
Naslednji članekFoto: Kellan Lutz: Prvič se je v javnosti pojavil z novo punco!